Logo - www.geeef.nl

Werkwijze

Werkwijze - www.geeef.nl

Als u interesse heeft in een lichaamsanalyse, welzijnscheck of intakegesprek, kunt u een afspraak met mij maken. Bij het intakegesprek worden de gezondheidswensen en huidige eet- en leefgewoontes in kaart gebracht. Op basis daarvan stel ik een gezondheidsprogramma voor u samen met betrekking tot uw voeding, beweging en een gezonde leefstijl.

We bespreken nauwkeurig wat u eet, hoeveel u beweegt en andere belangrijke informatie zodat er een compleet beeld van uw leefstijl ontstaat. Vervolgens stellen we samen een aantal doelen voor de komende periode. In deze periode hebben we regelmatig contact voor een goede evaluatie en ruime tijd voor het stellen van vragen. Daarin wordt veel aandacht geschonken aan uw bewustwording over voeding en gezondheid.

Mijn kracht zit in een persoonlijke aanpak met een 1-op-1 begeleiding. Als klant ontvangt u een uniek en persoonlijk plan, speciaal voor u ontworpen!

In onze maatschappij is het steeds lastiger om gezonde keuzes te maken. In reclame- en mediacampagnes wordt niet altijd de hele waarheid verteld en veel mensen zien vaak door de bomen het bos niet meer. Ik probeer u bewust te maken van wat gezonde voeding is en wat de invloed hiervan is op uw lichaam. Zodat u nog bewuster keuzes kunt maken voor uw eigen gezondheid en die van uw gezin.

Wilt u de eerste stap zetten naar een gezonde(re) leefstijl? Neem dan snel contact op!