Logo - www.geeef.nl

Ervaringen

Jim, 53 jaar:

De professionele adviezen van GEEEF hebben mij zeer goed geholpen bij het vinden en naleven van het juiste voedingspatroon, waardoor mijn gewicht (10 kg in 8 maanden), vetpercentages en bloeddruk weer op een gezond niveau zijn gekomen. Berdien bedankt voor je begeleiding.

 

Nathalie, 44 jaar:

Door de gesprekken en voedingsadviezen op maat heb ik nu veel meer (wetenschappelijk onderbouwde) kennis van gezonde voeding. Veel bewuster dan voorheen maak ik nu keuzes en heb het gevoel daardoor zo goed mogelijk voor mijn lichaam te kunnen zorgen. ENERGIE met hoofdletters!

 

Johan, 54 jaar:

Berdien heeft me leren inzien dat goede voeding en beweging essentieel is voor je hele functioneren. Dat je hierdoor meer energie krijgt, positiever in het leven staat en beter slaapt is voor mij een openbaring. Als daarnaast allerlei kwaaltjes als duizeligheid, opgeblazen gevoel, keelklachten etc. verdwijnen en je als bonus ook nog afvalt, vraag je je af: waarom heb ik hier niet eerder kennis van genomen. Ik ben er van overtuigd dat de kosten van de gezondheidszorg enorm naar beneden kunnen als we deze kennis op jonge leeftijd aangereikt krijgen.

 

Aniek, 20 jaar:

Het lukte me niet om in de sportschool het laatste rolletje van mijn buik weg te werken. Nu weet ik dat hiervoor ook een gezond voedingspatroon nodig is. Als ik bij Berdien ben draait het 100% om mij. Met de begeleiding, antwoorden op al mijn vragen, het leren lezen en begrijpen van etiketten op producten, de verloren cm’s op mijn buik en het veel fitter voelen (geen avonddip meer) ben ik gelukkiger.